Om oss

Hej

Vi heter Ann och Mikael Wadström. Kennel Humlegården startades -98. Stuteriet kom några år senare

Jag, Mikael ”Micke” är född -65. Jag har en son Kristoffer född -88. Jag har hållit på med hundar hela mitt liv. Min första hund var en tax, därefter blev det schäfer. Min första första rottweiler kom in i mitt liv -89 och därmed fann jag min ras. Har tävlat lydnad och svenskbrukset, har även kört räddningshund och bevakningshund (hemvärnet), numera ligger intresset åt IPO.

 Jag har jobbat som hundförare väktare och yrkesdressör i flera år. Är också väldigt aktiv i Skövde BK och är tränings- och skyddsansvarig . Jag har följande utbildningar inom SBK och AFS mentalfigurant, mentaltestledare, mentalbeskrivare, mentalutbildare M1 -M5A, träningsfigurant. Är styrelseledamot i Skövde och AFR västra LO. Mentalansvarig och IPO ansvarig i AFR västra LO.Jag, Ann är född-68. Har också en son Martin född -91. Mitt stora djurintresse började med hästar i unga år vilket jag fortfarande håller på med. Min första hund var en Border collie som hängde med när jag red. Rasen rottweiler kom jag in på via Micke. Har också tävlat lydnad och kört bevakningshund hemvärnet.

Har jobbat som hundskötare åt tjänstehundar. Är utbildad mental A-figurant inom SBK .
Numer satsar jag helhjärtat på hästarna och stuteriet, är givetvis lika delaktig i avelsarbetet och uppfödningen av rottweilerna men träningen lägger jag på hästarna. Mycket engagerad i Svenska Welshponnyn och Cob föreningen och styrelsemedlem i Skaraborgs ponnyavel

Tillsammans avlar vi för att få fram friska sunda rottweiler både exteriört och mentalt.